• Adresa: str. Bugeac, 29/1,
    Or. Ceadir-Lunga, Moldova

  • Contacte:
    office.ceadir@carvidon.md

Compania noastră apreciază fiecare client și încearcă să creeze toate condițiile pentru îmbunătățirea activităților dvs. Suntem interesați de relații stabile și pe termen lung cu partenerii noștri, prin urmare suntem întotdeauna gata să oferim clienților noștri un nivel ridicat de servicii, prețuri favorabile și soluții eficiente și rezonabile în ceea ce privește costurile lor în domeniul achiziționării de mașini agricole în leasing și credit.

Leasing

Programele ADMA (sprijinit de guvernul Japoniei) și MECAGRO (programul național) se disting prin ușurința procesării cererilor, o listă ușoară de documente și o dobândă rezonabilă la tranzacție. Acestea sunt programe extinse, cu un volum mare și experiență în finanțarea achiziționării de mașini agricole. De asemenea, programele 2KR și MECAGRO se disting prin timpi scurți de procesare a aplicației.


Credit

Dezvoltăm parteneriate cu bănci de frunte din Moldova, ceea ce ne permite să oferim fermierilor noștri condiții favorabile și programe speciale pentru achiziționarea de echipamente.