• ADRESA: str. Bugeac, 29/1,
    Or. Ceadir-Lunga, Moldova

  • CONTACTE: +(373) 796 89530
    office.ceadir@carvidon.md

Semănătoare SP 420 Bozkurt

Proiectarea semănătorului asigură o rată de semănare mai uniformă și o adâncime precisă de plasare a semințelor. Distribuția uniformă a plantelor pe zonă asigură o iluminare mai uniformă a fiecărei plante, crescând astfel productivitatea.

Beneficii cheie:

1) Proiectarea semănătorului asigură o rată de semănare mai uniformă și o adâncime precisă de plasare a semințelor. Distribuția uniformă a plantelor pe zonă asigură o iluminare mai uniformă a fiecărei plante, crescând astfel productivitatea.

2) Cadrul puternic și șasiul asigură funcționarea pe termen lung fără probleme cu unități de semănat.

3) Buncările cu capacitate mare, montate pe semănători reduc timpul de încărcarea cu material semănător.

4) Mecanismul de control al brăzdarului hidraulic vă permite să setați adâncimea exactă de plasare a semințelor, sistemul de însămânțare a semănătorului oferă o precizie și uniformitate mai ridicate. Reglarea ratei de însămânțare și aplicarea îngrășămintelor minerale se realizează numai cu ajutorul unor pârghii pentru ajustarea plecării bobinelor.

5) Opțiuni cu brăzdare cu un singur disc și cu dublu disc (discuri din oțel bor, lagăre armate). Proiectarea acestor brăzdare și sistemul lor de ajustare copiază perfect suprafața solului și rezistă la o adâncime exactă, aliniată de plasare a semințelor, care permite răsaduri prietenoase. Designul brăzdarului este ideal pentru lucrul pe soluri dure și grele, precum și în condiții umede.

6) Productivitate mai mare și viteză mare de lucru a semănătorului - până la 15 km / h.

7) Fiecare semănătoare poate fi montată și remorcată.

8) Semănătorii au o manevrabilitate ridicată la transportul pe câmpuri.

9) Transferul semănătorului în poziția de lucru și invers poate fi făcut de un timp scurt și este efectuat de către un operator de mașini. Se realizează cu ajutorul unui sistem hidraulic, care constă din 2-4 cilindri hidraulici care controlează poziția suportului de adâncime al deschizătorului.

10) Capacitatea de a utiliza un buncăr pentru îngrășăminte minerale pentru semănat, ceea ce permite creșterea sarcinii totale. În interiorul buncărului pentru aplicarea îngrășămintelor minerale, este prevăzută o plasă de protecție, precum și un mixer mecanic activ.

11) Versiunea semănăturilor din semințe, este echipată cu un buncăr de iarbă, brăzdare orale, tuburi de semințe telescopice și un multiplicator pentru ajustarea continuă a vitezei de sămânță.

12) Este completat cu două mufe și o copertină, role de tasare, sifoane, precum și markere hidroficate controlate din cabina tractorului.

13) Semănătoarele OPTSELMASH pot funcționa atât singure, cât și cu două, trei și patru unități de însămânțare. 

Interval de disc

125 mm

Lățimea de transportare

4030 mm

Lățime totală

3430 mm

Lățime de lucru

3250 mm

Înălțime

1400 mm

Rezervor pentru cereale

460 kg

Rezervor de îngrășăminte

360 kg

Anvelopă

750/16

Greutate

1220 kg

Puterea tractorului necesară

60 c. P