• Adresa: str. Bugeac, 29/1,
    Or. Ceadir-Lunga, Moldova

  • Contacte:
    office.ceadir@carvidon.md

Kubota M128GX - ​​​​2015

Descoperă libertatea din interior. Grand X se mândrește cu unul dintre cele mai mari cabine din clasa sa. Am scos stâlpii centrali și rotunjit sticla crescând atât înălțimea interioară, cât și lățimea până la oferă o senzație mai spațioasă. Ușile cu deschidere largă oferă mai ușor acces în timp ce tavanul neobstrucționat și podeaua complet plată garantează mai mult spațiu pentru cap și picioare pentru un nivel mai ridicat de confort chiar și în timpul ore lungi la volan

KUBOTA M128GXII

Motor - V6108-CR-TIE4

Capacitate rezervor de combustibil - 190 litri

Puterea / cilindreea motorului - 133 CP / 6124

Cutie de viteze - V24/R24

Levier spate - 6100 kg

Contragreutati frontale - 540 kg

Greutate - 5320 kg

Raza de viraj (fără frână de direcție)* - 4,1 m

Echipament:
Scaun pneumatic.
Aer condiționat.
Compresor.
Amortizare suspensie fata.
Sistem de viraj cu 2 viteze.
Caseta 24/24 - comutarea are loc cu un singur buton, nu este nevoie să apăsați ambreiajul.
8 trepte POWER SHIFT CU FUNCȚIE AUTOMATĂ
Seria Grand-X oferă eficiență maximă cu un consum redus de energie.

Motoare din seria GrandX: performanță maximă cu economie maximă. Tehnologia cu 4 supape de injecție directă centrală (E-CDIS) combinată cu un sistem de injecție common rail controlat electronic oferă caracteristici excelente de cuplu, consum redus de combustibil și funcționare lină a motorului. Injecția în mai multe etape cu patru procese de injecție pe cursă de putere maximizează puterea și cuplul cu o economie optimă de combustibil. Motoarele Kubota sunt sinonime cu calitatea și fiabilitatea în întreaga lume.

TRANSMISIE INTELIGENTĂ POWER SHIFT CU 8 trepte CU FUNCȚIE AUTOMATĂ Powershift în 8 trepte în 3 grupuri și un grup pe șenile - cu 24 de trepte înainte și 24 de mers înapoi - seria GrandX oferă eficiență maximă cu un consum redus de energie. Toate treptele pot fi schimbate cu maneta de schimbare și prin apăsarea unui buton. Nu este nevoie să apăsați pedala de ambreiaj!

Automat cu 4 trepte Funcția automată a transmisiei Powershift cu 8 trepte asigură o adaptare optimă la condițiile în schimbare ale terenului sau ale terenului. În modul de transport, nivelurile de conducere sunt reglate automat în funcție de sarcină. În modul câmp, pe lângă funcția automată, în funcție de sarcina la cap, două trepte de viteză sunt schimbate în jos de îndată ce este activată levierul spate. Când lucrați cu priza de putere din spate, sistemul automat împiedică scăderea prea mare a vitezei prizei de putere.

K-EMS: CONTROL INTELIGENT MOTOR Monitorizarea vitezei Cu o simplă apăsare a unui buton, puteți specifica două viteze de stocat. De exemplu, unul pentru prelucrarea solului greoi și unul pentru viteza corectă la cap. Mașina funcționează întotdeauna în intervalul optim de viteză la atingerea unui buton, fără a fi nevoie să o reglați cu clapeta de accelerație.

MANEVRABITATE EXTREMĂ CU STABILITATE MAXIMĂ DE CONDUCERE Seria GrandX se caracterizează prin manevrabilitate ușoară și tracțiune ridicată chiar și în condiții dificile. Ampatamentul lung asigură performanțe excelente de transport și tracțiune în prelucrarea solului, în timp ce conceptul nostru asigură manevrabilitatea unui tractor compact. Sistem de direcție cu două viteze.

Suspensie adaptabilă a axei față Axa noastră față oferă o manevrabilitate sigură, mai mult confort și o tracțiune mai bună. Răspunsul sistemului de suspensie poate fi reglat manual în trei pași (dur/mediu/moale). În modul automat, sistemul se adaptează automat la sarcina curentă.

LOCUL DE LUCRU ERGONOMIC Interiorul spatios al modelelor GrandX va ofera confort maxim. Ecranele, comenzile și comenzile sunt situate pe consola din dreapta și în jurul volanului. Totul este ușor accesibil, iar funcționarea mașinii este intuitivă și simplă. Marșarier ușor Comutatorul pentru schimbarea direcției este la îndemână. Indiferent de poziția volanului, trecerea de la înainte la înapoi este o joacă de copii. Scaun pasager Deluxe cu încălzire și aer condiționat Scaunul pasagerului este confortabil căptușit, iar cabina spațioasă are, de asemenea, suficient spațiu pentru un pasager fără a deranja șoferul. Clima plăcută în cabină - indiferent de perioada anului. Orificiile de ventilație sunt poziționate ergonomic, astfel încât temperatura din cap, corp și picioare să poată fi reglată individual. Funcția de degivrare previne eficient înghețarea sau aburirea parbrizului. Volan reglabil în înălțime și înclinare cu marșarier integrat. Radioul standard este la îndemână în partea dreaptă a panoului de control. Volanul este reglabil în înălțime și înclinare și poate fi reglat confortabil pentru a se potrivi fiecărui șofer. Maneta de marșarier este integrată și, prin urmare, întotdeauna ușor accesibilă.

 

 

KUBOTA M128GXII

Motor - V6108-CR-TIE4

Capacitate rezervor de combustibil - 190 litri

Puterea / cilindreea motorului - 133 CP / 6124

Cutie de viteze - V24/R24

Levier spate - 6100 kg

Contragreutati frontale - 540 kg

Greutate - 5320 kg

Raza de viraj (fără frână de direcție)* - 4,1 m