• Adresa: str. Bugeac, 29/1,
    Or. Ceadir-Lunga, Moldova

  • Contacte:
    office.ceadir@carvidon.md

USC - CONTROL UNIVERSAL DE SEMĂNARE

MC Eleсtronica introduce noul sistem de monitorizare a semănătoarei, „Universal Seed Control (USC)”, caracterizat printr-o structură simplă, modulară, flexibilă și de înaltă tehnologie.

MC Elettronica introduce noul sistem de monitorizare a semănătoarei, „Universal Seed Control (USC)”, caracterizat printr-o structură simplă, modulară, flexibilă și de înaltă tehnologie.

Sistemul USC este o soluție completă care include toate funcționalitățile:

- Monitor de suprapunere (BM) pentru monitorizarea trecerii semințelor sau îngrășămintelor granulare;

- Modificări ale vitezei de însămânțare / ecartamentul tehnic(VRT), care vă permite să reglați distribuția în proporție cu viteza (PPS), datorită folosirii unui motor electric și a unui ecartamentului tehnic.

 Electrificarea distribuitorului de semințe este o soluție inovatoare, ușor de utilizat, deoarece principala caracteristică esențială este înlocuirea unei transmisii mecanice cu motoare electrice.

Sistemul interacționează cu principalele mărci GPS de pe piață (Trimble, Topcon, AVMap etc.) pentru a controla automat suprapunerea rândurilor, prevenind dublarea și conservarea semințelor.

BENEFICII

PENTRU UTILIZATOR:

• Precizie ridicată a însămânțării datorită eliminării erorilor mecanice;

• Reducerea timpului de întreținere a semănătorului;

• Nivel ridicat de protecție pentru operator, datorită numărului mai mic de piese mecanice în mișcare;

• Semănarea garantată la începutul fiecărui rând de trecere în câmp și prevenirea pierderilor de semințe la sfârșitul fiecărui rând în câmp.

PENTRU FABRICATOR (OEM):

• Modularitatea sistemului vă permite să selectați componente de interes, să le conectați la sistem și să le configurați cu sisteme MC Elettronica sau cu alte sisteme de pe piață;

• Viteza de producție în timpul asamblării mașinii vă permite să satisfaceți nevoile utilizatorului final, adaptându-vă la diverse zone geografice;

• Opțional: cu adăugarea modulului ECU-BRIDGE la componentele standard ale sistemului, burghiul devine compatibil cu sistemul ISO 11783-BUS folosind terminalele universale disponibile pe tractoare. Odată cu adăugarea modulului RAS (Serviciul de asistență la distanță), aveți ocazia să primiți asistență tehnică de la distanță folosind platforma Cloud-Cloud pentru a anticipa posibile anomalii în timpul lucrărilor de câmp și salvarea datelor în scopuri de garanție.

MC Elettronica