• ADRESA: str. Bugeac, 29/1,
    Or. Ceadir-Lunga, Moldova

  • CONTACTE: +(373) 796 89530
    office.ceadir@carvidon.md

Semănătoare pneumatică P-BOX-MD (acționare mecanică)

Cu P-BOX-MD, puteți semăna de la 1 la 300 kg / ha semințe din toate culturile cu o mărime de 5 mm sau mai mult, efectuând ajustări simple.

3.00 m - 12.00 m

Cu P-BOX-MD, puteți semăna de la 1 la 300 kg / ha semințe din toate culturile cu o mărime de 5 mm sau mai mult, efectuând ajustări simple.

P-BOX-MD

Rezervor de semințe cu o capacitate de 300 litri, poate fi crescit la o capacitate de 500 litri. Ruloul agitator previne stratificarea și înghețarea semințelor în rezervor. Un arbore de acțiune flexibil atașat la o roată de cauciuc sau cărucior transmite cuplul la cutia de viteze variabilă continuă, care conduce rolele de contorizare și agitator prin lanț.

În continuare, rola aparatului de însămânțare transportă semința în canalul de aer, din care aceasta, trecând prin furtunuri de plastic cu ajutorul fluxului de aer dintr-un ventilator acționat de electricitate, hidraulică sau de pe un arbore cardanic, în funcție de dimensiunea instrumentului, ajunge la scuturile întreruptoarelor de distribuție. Gărzile speciale pentru clapete asigură o distribuție precisă a semințelor chiar și în condiții de vânt.

P-BOX-MD este cel mai potrivit pentru următoarele aplicații:

SEMINTA DE CROPURI INTERMEDIATE:

Disponibil cu Rotoseeder, Drillbox, P-BOX-MD sau P-BOX-ED. Semănatul culturilor intermediare devine din ce în ce mai valoros pentru agricultură în ceea ce privește prevenirea scurgerii azotului, iar în zonele de protecție a apei devine obligatoriu. Semănatul culturilor intermediare trebuie să se facă imediat după sol, pentru a folosi umiditatea solului.

SEMĂNAREA HERBELOR ȘI A CLASEILOR PE PASTURI ȘI MEDII EXISTENTE

Disponibil cu Rotoseeder, Drillbox, P-BOX-MD sau P-BOX-ED. Condițiile meteo și erorile de utilizare economică pot avea un impact negativ asupra echilibrului natural al pajiștilor. Îmbunătățirea pășunilor fără arat este propusă ca o modalitate de îmbunătățire a stării lor.

SLEEPING DE CLOVER SAU CLOVER - MIXTURE CEREALĂ LA FĂRĂ:

după un tratament unic până la dublu cu un shtrigel, trifoiul poate fi însămânțat atunci când boabele sunt în stadiul de 3-4 frunze. Plasarea cu succes a trifoiului în cereale poate acumula până la 100 kg de azot toamna și iarna înainte de arat sub tratament de primăvară. Zonele verzi pentru cereale sunt foarte utile din punct de vedere al mediului, datorită echilibrului bun de azot.

SEMĂNAREA IERURILOR ÎN CROPE DE PORUMB:

Atunci când plantele cresc 20-30 cm după desfacerea solului, când s-a efectuat deja o singură cultivare sau forfecare, se plantează ierburi. De la o însămânțare reușită în porumb, se pot aștepta la diverse avantaje:

Îmbunătățirea vitezei solului în timpul recoltării și fertilizării;

- Fixarea de toamnă a azotului, ceea ce face posibilă aplicarea rațională a gunoiului de grajd după recoltarea porumbului;

Îmbunătățirea fertilității solului;

Utilizarea scăzută a erbicidelor.