• ADRESA: str. Bugeac, 29/1,
    Or. Ceadir-Lunga, Moldova

  • CONTACTE: +(373) 796 89530
    office.ceadir@carvidon.md

Aplicatoare de îngrășăminte seria PJU

Aplicatoare de îngrășăminte seria PJU, modelele 5000-10 și 3000-6.

Îmbogățirea solului cu îngrășăminte (minerale, sub formă lichidă) este scopul principal al acestor unități.

Îngrășămintele sunt de tip disc. Imediat în spatele discurilor metalice, sunt montate cuțite cu o secțiune transversală. La ele sunt atașate tuburi metalice. Îngrășămintele sunt alimentate prin tuburi.

Opțiunile posibile de cultivare a solului sunt continue și între rânduri. Folosind un regulator special, puteți seta rata de alimentare cu îngrășăminte pentru secțiunile unității. Excesul de îngrășământ este redirecționat înapoi la container. Rata curentă de livrare a îngrășămintelor este afișată pe un monitor situat în cabina șoferului tractorului. Pompa de alimentare este acționată de o roată pentru a se asigura că volumul de livrare a îngrășămintelor este exact același la orice viteză a mașinii.

Furnizarea de îngrășăminte lichide este realizată de o pompă cu piston cu membrană fabricată în Italia. Rezervorul pentru îngrășăminte este fabricat din plastic special rezistent la substanțe chimice și are pereți groși.

Eficiența utilizării aplicatoarelor se realizează prin menținerea presiunii de funcționare de 4-6 atmosfere în sistem, ceea ce previne înfundarea conductelor de alimentare. Îngrășămintele sunt aplicate eficient și uniform pe toată lățimea funcționării unității, datorită utilizării rotametrelor în proiectare cu șaibe de dozare fixate pe ele, găurile în care sunt calibrate. Șaibele asigură o distribuție uniformă a fluxului de îngrășământ către elementele de lucru ale aplicatorului. Debitmetrele în sine sunt foarte convenabile pentru controlul vizual al volumului de aplicare a îngrășămintelor și pentru detectarea elementelor de lucru înfundate.

De asemenea, unitatea este prevăzută cu protecție împotriva scurgerilor de fluid de lucru atunci când se oprește sau se rotește. O scădere a presiunii sub 0,5 atmosfere în sistemul de alimentare cu îngrășăminte declanșează dispozitivele de întrerupere.

Aplicatoarele pot fi agregate cu modele de tractoare cu o putere de 150-160 CP. Metoda de conectare - semiremorcată.

 

Desemnarea modelului

PJU-5000-10

PJU-3000-6

Suprafață de procesare, ha / 1 oră timp de bază

7,1-13,8

5,1-9,3

Debitul volumetric al pompei, l / min.

160

145

Lățimea procesată, m

10

6

Diametrul discurilor metalice, mm

530

530

Numărul de discuri din unitate, buc.

19

13

Adâncimea la care se aplică îngrășămintele, mm

200

200

Volumul rezervorului de îngrășăminte, l

5000

3000

Interval de viteze a în timpul de fertilizare, km / h

7-14

7-14

Densitatea îngrășămintelor lichide nu este mai mare, g / cm3

1,32

1,32