• Adresa: str. Bugeac, 29/1,
    Or. Ceadir-Lunga, Moldova

  • Contacte:
    office.ceadir@carvidon.md

Încărcător Telescopic Weidemann T6027

T7042 oferă o înălțime de ridicare de 7 m cu o sarcină utilă de 4,2 t și este disponibil în două configurații cu opțiuni de motor puternice. Încărcătorul este specializat în manipularea materialelor grele, lucrări de stivuire de precizie la înălțimi mari, are o gamă bună de funcționare la împingerea materialului și este potrivit pentru lucrul continuu la umplerea instalațiilor. Cabina unică și revoluționară Best View este garantată pentru a oferi o vizibilitate superioară de jur împrejur.

PDF file

O privire de ansamblu asupra avantajelor încărcătoarelor Weidemann

Sistem de direcție cu tracțiune integrală, centru de greutate scăzut și stabilitate excelentă.

Datorită sistemului de direcție pe toate roțile și cadrul solid, manipulatoarele telescopice Weidemann sunt foarte manevrabile și au o stabilitate excelentă. Centrul de greutate scăzut al mașinii contribuie și mai mult la stabilitate.

Acoperire cu pulbere de înaltă calitate.

Calitatea creează valoare adăugată. Una dintre principalele cerințe de calitate ale Weidemann este acoperirea cu pulbere. Spre deosebire de lacuirea obișnuită, „umedă”, prelungește semnificativ durata de viață și, în același timp, este mai eficientă și, în același timp, ecologică.

Sistem de asistență pentru șofer vls (Vertical Lift System).

Vls (Vertical Lift System) asigură o funcționare lină și, datorită mișcării telescopice parțial automatizate, este potrivit pentru lucrul în condiții dificile. Mișcarea aproape verticală de ridicare și coborâre mărește stabilitatea mașinii. Sistemul vls sa dovedit cel mai bun în domeniul agriculturii - inovația a fost distinsă în mod repetat cu diverse premii internaționale.

Braț telescopic robust și înălțime mare de deplasare.

Brațul telescopic are un design puternic și stabil și este situat în centrul mașinii, ceea ce asigură doar o ușoară nealiniere a cadrului. Mișcarea paralelă este asigurată hidraulic. Piesele de culisare din cilindrul de lucru al brațului telescopic nu necesită întreținere. Toate liniile hidraulice principale sunt protejate optim de influențele externe. Manipulatoarele telescopice compacte Weidemann oferă înălțimi de ridicare impresionante și sunt extrem de stabile și compacte.

Forță mare de tracțiune datorită axei angrenajului planetar.

Acționarea prin arborele angrenajului planetar mărește cuplul pe roată și optimizează efortul de tracțiune. Datorită raportului optim dintre efortul de tracțiune și puterea mașinii, sunt asigurate flexibilitate în funcționare și economie.

Blocare diferenţial 100%.

Blocarea diferențialului 100% cuplabilă oferă tracțiune maximă atunci când este necesar și, atunci când este decuplată, reduce uzura anvelopelor în timpul conducerii normale.

O gamă largă de atașamente.

Utilizați mașinile dumneavoastră ca mașini multifuncționale – Weidemann oferă o gamă largă de atașamente.

Arborele cardanic și atașamentul spate în trei puncte.

Opțional, manipulatoarele telescopice Weidemann pot fi echipate în spate cu o priză de putere și un cârlig spate în trei puncte. Aceste opțiuni, combinate cu hidraulica spate adecvată, permit utilizarea atașamentelor din spate. Acest lucru face mașina dvs. și mai versatilă.

Raza de viraj mica.

Toate manipulatoarele telescopice din seria noastră, de la T4108 la T6025, au raze interioare foarte mici. Manevrabilitatea pe care o realizează acest lucru le face o tehnică aplicabilă universal în orice loc de operare.

Schimbarea ușoară și rapidă a sculei.

Sistemul hidraulic de schimbare rapidă face schimbarea simplă și ușoară a atașamentelor. Astfel, încărcătorul dumneavoastră este gata să lucreze din nou. Acest lucru îmbunătățește productivitatea și economia. Înlocuirea sculei se efectuează cu două mâini, ceea ce împiedică înlocuirea involuntară. Siguranța este primordială la Weidemann!

Trei moduri de control pentru versatilitate maximă.

Sistem de control al tracțiunii integrale.

Manevrabilitate si putere maxima intr-o zona minima.

Tractiune fata.

Pentru a conduce în siguranță la viteze mari.

Modul Crab.

Mișcare laterală pentru manevre precise la centimetri în spații înguste, cum ar fi atunci când lucrați împotriva pereților.

Un loc de muncă care motivează.

Cabina spațioasă respectă actuala directivă europeană (2006/42/CE) privind utilajele pentru standardele de siguranță ROPS/FOPS și oferă spațiu suficient pentru cap și libertate de mișcare. Geamurile complete ale cabinei oferă șoferului o vedere excelentă asupra întregii zone de lucru.

Datele motorului

Producător Perkins

Kohler

Cilindri

4

Puterea motorului (max.)

55,4 ((75) kW (CP)

La (max.)

2600 rpm

Volum

2200 cm³

Instalatie electrica

Tensiune de operare

12 V

Generator

80 A

Greutatea

Greutate operațională (standard)

5225 kg

Sarcina utila (max.)

2.700 kg

Datele vehiculului

Viteza de conducere (optional)

0-20 ( 30 ) km/h

Angrenaje

3

Volum rezervor

100 l

Ulei hidraulic

75 l

Rotire volan (max.)

2 x 38 °

Sistem hidraulic

Sistem de antrenare hidraulic - Presiune de lucru

450 bar

Hidraulica de lucru - Capacitate (optional)

90 l/min

Hidraulica de lucru - presiune de lucru

245 bar

Unitatea de antrenare

Tip de antrenare

hidrostatic

Mecanism de antrenare

arbore cardanic